Na Eventu Europskog središta za sigurnosne studije George C. Marshall održanom u Sarajevu kao alumnista sudjelovao i dr. Suad Arnautović, predsjednik Središnjeg izbornog povjerenstva BiH

Sarajevo, 09.11.2023. godine - Predsjednik Središnjeg izbornog povjerenstva BiH dr. Suad Arnautović i alumnista George C. Marshall središta je sudjelovao na Alumni Outreach Networking Eventu Europskog središta za sigurnosne studije George C. Marshall (George C. Marshall European Center for Security Studies) koji je održan sinoć u Sarajevu.

Tom prigodom dr. Suad Arnautović je razgovarao sa zamjenicom veleposlanika SAD-a u BiH Deborah Mennuti, s bivšim veleposlanikom SAD-a u Bosni i Hercegovini, a sadašnjim veleposlanikom i pomoćnikom ravnatelja George C. Marshall središta Ericom Nelsonom, kao i ravnateljem Alumni programa Christopherom Burellijem.

Događaj je bio prigoda da nazočni razmijene mišljenja o izbornom procesu u Bosni i Hercegovini u svijetlu priprema za predstojeće Lokalne izbore u BiH 2024. godine, kao i projektima Delegacije EU u BiH i USAID-a u BiH za unaprijeđenje integriteta izbornog procesa. O ovim pitanjima će se sa svim zainteresiranim akterima nastaviti razgovori u narednom razdoblju.

Središnje izborno povjerenstvo BiH će nastaviti podržavati aktivnosti Alumni programe George C. Marshall središta.