Željko Bakalar u novom podcastu „Opći izbori 2022“ govori o informiranju birača

Sarajevo, 12.08.2022. godine – Središnje izborno povjerenstvo Bosne i Hercegovine danas je na web stranici www.izbori.ba, youtube kanalu  https://bit.ly/3l3Zd11  i twiteru https://twitter.com/IZBORI_BA  objavilo sedmi podcast “Opći izbori 2022” .

O informativnoj, edukativnoj i motivacijskoj kampanji Središnjeg izbornog povjerenstva BiH namjenjenoj biračima u novom podcastu govori Željko Bakalar, član Središnjeg izbornog povjerenstva BiH.                        

U okviru projekta kojeg Središnje izborno povjerenstvo BiH realizira uz potporu Udruge izbornih zvaničnika u BiH i Veleposlanstva Švicarske u BiH u periodu od svibnja do studenog 2022. godine bit će objavljeno 14 podcast-a (po dva mjesečno).

Svaki od 14 podcast-a će biti fokusiran na konkretan segment izbornog procesa u kojima će se dati odgovori na najčešće postavljena pitanja.

Središnje izborno povjerenstvo Bosne i Hercegovine se zahvaljuje Udruzi izbornih zvaničnika u BiH i Veleposlanstvu Švicarske na potpori u realizaciji projekta izrade i objave podcast-a „Opći izbori 2022“.