Компанија Ц.П.А. д.о.о. квалификована за штампање гласачких листића за Локалне изборне 2024. године, слиједе даљње фазе преговора

Сарајево, 19.06.2024. – Након истека рока за подношење захтјева за учешће у преговарачком поступку без објаве обавјештења о набавци за штампање и паковање гласачких листића за Локалне изборе 2024. године, компанија Ц.П.А. д.о.о. Тојшићи, Калесија је задовољила све потребне услове и квалификовала се за даљње фазе преговора.

У складу са Законом о јавним набавкама, одлука о резултатима поступка претквалификације донесена је на данашњој сједници Централне изборне комисије БиХ. Ц.П.А. д.о.о. ће бити позвана да у другој фази поступка достави почетну понуду, а након тога у трећој фази коначну понуду према захтјевима из тендерске документације.

Рок за достављање захтјева за ову набавку истекао је јучер, 18.06.2024. године у 14:00 часова. Од укупно 16 компанија које су преузеле тендерску документацију, само се Ц.П.А. д.о.о. пријавила и доставила потребну документацију. 

Подсјећамо да је ова набавка услуге штампања и паковања гласачких листића поновљена због недостатка понуда у претходном отвореном поступку, уз задржавање истих услова из претходног поступка.

Процјењена вриједност овог ангажмана износи приближно 1.370.000 КМ без ПДВ-а, односно приближно 1.600.000 КМ са ПДВ-ом.