Од данас се подносе кандидатске листе, а о томе и у новом подкасту „Општи избори 2022“

Сарајево, 22.06.2022. године – Централна изборна комисија Босне и Херцеговине данас је на wеб страници www.izbori.ba, yоутубе каналу  https://bit.ly/3l3Zd11  и тwитеру https://twitter.com/IZBORI_BA  објавила четврти подкаст “Општи избори 2022” .

Гост подкаста је Јасмина Рамић Одобашић, стручна савјетница у Одсјеку за изборе у Секретаријату Централне изборне комисије Босне и Херцеговине .

Тема подкаста јеОвјера политичких субјеката за учешће на  Општим изборима у Босни и Херцеговини заказаним за недјељу, 02. октобра 2022. године са фокусом на подношење и овјеру кандидатских листи и кандидата“

У оквиру пројекта којег Централна изборна комисија БиХ реализира уз подршку Удружења изборних званичника у БиХ и Амбасаде Швицарске у БиХ у периоду од маја до новембра 2022. године бит ће објављено 14 подкаст-а (по два мјесечно).

Сваки од 14 подкаст-а ће бити фокусиран на конкретан сегмент изборног процеса у којима ће се дати одговори на најчешће постављена питања.

Централна изборна комисија Босне и Херцеговине се захваљује Удружењу изборних званичника у БиХ и Амбасади Швицарске на подршци у реализацији пројекта израде и објаве подкаст-а „Општи избори 2022“.