На Евенту Еуропског центра за сигурносне студије Џорџ Ц. Маршал одржаном у Сарајеву као алумниста присуствовао и др Суад Арнаутовић, предсједник Централне изборне комисије БиХ

Сарајево, 09.11.2023. године - Предсједник Централне изборне комисије БиХ др. Суад Арнаутовић и алумниста Џорџ Ц. Маршал центра је учествовао на Алумни Евенту Еуропског центра за сигурносне студије Џорџ Ц. Маршал  који је одржан синоћ у Сарајеву.

Том приликом др. Суад Арнаутовић је разговарао са замјеницом амбасадора САД-а у БиХ Деборах Менути, с бившим амбасадором САД-а у БиХ, а садашњим амбасадором и помоћником директора Џорџ Ц. Маршал центра Ериком Нелсоном, као и директором Алумни програма Кристофером Барелијем.

Догађај је био прилика да присутни размијене мишљења о изборном процесу у Босни и Херцеговини у свијетлу припрема за предстојеће Локалне изборе у БиХ 2024. године, као и пројектима Делегације ЕУ у БиХ и УСАИД-а у БиХ за унапријеђење интегритета изборног процеса. О овим питањима ће се са свим заинтересованим актерима наставити разговори у наредном периоду.

Централна изборна комисија БиХ ће наставити подржавати активности Алумни програме Џорџ Ц. Маршал центра.