Др Ирена Хаџиабдић у новом подкасту „Општи избори 2022“ говори о бирачким одборима

Сарајево, 13.09.2022. године – Централна изборна комисија Босне и Херцеговине данас је на интернет страници www.избори.ба, јутјубе каналу  хттпс://бит.лy/3л3Зд11  и твитеру хттпс://тwиттер.цом/ИЗБОРИ_БА  објавила девети подкаст “Општи избори 2022” .

О улози, правима и обавезама бирачких одбора, али и о новинама на бирачком мјесту на Општим изборима 2022. године у БиХ, у новом подкасту говори др. Ирена Хаџиабдић, чланица Централне изборне комисије БиХ.                        

У оквиру пројекта којег Централна изборна комисија БиХ реализује уз подршку Удружења изборних званичника у БиХ и Амбасаде Швицарске у БиХ у периоду од маја до новембра 2022. године биће објављено 14 подкаст-а (по два мјесечно).

Сваки од 14 подкаст-а ће имати фокус на конкретан сегмент изборног процеса у којима ће се дати одговори на најчешће постављена питања.

Централна изборна комисија Босне и Херцеговине се захваљује Удружењу изборних званичника у БиХ и Амбасади Швицарске на подршци у реализацији пројекта израде и објаве подкаст-а „Општи избори 2022“.