Покренута информативна кампања „Како гласати?“

Сарајево, 11.09.2022. године – Централна изборна комисија Босне и Херцеговине покренула је информативну кампању под називом “Како гласати?”.

Циљ ове кампање је упознати држављане Босне и Херцеговине са бирачким правом, на који начин могу гласати и како исправно попунити гласачки листић на предстојећим Општим изборима у БиХ заказаним за недјељу, 02.10.2022. године. 

С обзиром да осигурање објективне и правовремене информације држављанима БиХ има витални значај, ТВ спот “Како гласати?” је  достављен свим електронским медијима у БиХ на објављивање. 

Сви заинтересовани онлине медији, удружења и појединци могу објавити спотове Централне изборне комисије БиХ на својим порталима и друштвеним мрежама.

Централна изборна комисија БиХ позива и све овјерене политичке субјекте за учешће на Општим изборима 2022. године у БиХ да у вези са исправним и законитим начином попуњавања гласачких листића објављују само званичне видео клипове Централне изборне комисије БиХ.

Ови и сви други едукативни, информативни а ускоро и мотивациони спотови доступни су на wеб страници Централне изборне комисије БиХ као и на yоу тубе каналу Централне изборне комисије БиХ.