Објављен први подкаст „Општи избори 2022“

Сарајево, 13.05.2022. године – Централна изборна комисија Босне и Херцеговине данас је на интернет страници www.izbori.ba , you tube каналу  https://bit.ly/3l3Zd11  и твитеру https://twitter.com/IZBORI_BA  објавила први подцаст “Општи избори 2022”.

 

У оквиру пројекта којег Централна изборна комисија БиХ реализује уз подршку Удружења изборних званичника у БиХ и Амбасаде Швицарске у БиХ у наредних седам мјесеци бит ће објављено 14 подкаст-а (по два мјесечно).

 

Циљ овог пројекта је јачање транспарентности рада Централне изборне комисије Босне и Херцеговине као и пружања тачних и правовремених  информација свим  учесницима у изборном процесу (политички субјекти, кандидати, бирачи, изборни посматрачи, чланови изборне администрације, медији).

 

Сваки од 14 подкаст-а ће бити фокусиран на конкретан сегмент изборног процеса у којима ће се дати одговори на најчешће постављена питања.

 

Тема данас објављеног првог подкаст-а је: „Портал е-Избори, са фокусом на електронску пријаву бирача за гласање изван БиХ“

 

Централна изборна комисија Босне и Херцеговине се захваљује Удружењу изборних званичника у БиХ и Амбасади Швицарске на подршци у реализацији пројекта израде и објаве подкаст-а „Општи избори 2022“.