Pokrenuta informativna kampanja „Kako glasovati?“

Sarajevo, 11.09.2022. godine – Središnje izborno povjerenstvooBosne i Hercegovine pokrenula je informativnu kampanju pod nazivom “Kako glasovati?”.

Cilj ove kampanje je upoznati državljane Bosne i Hercegovine sa biračkim pravom, na koji način mogu glasovati i kako ispravno popuniti glasački listić na predstojećim Općim izborima u BiH zakazanim za nedjelju, 02.10.2022. godine. 

S obzirom da osiguranje objektivne i pravovremene informacije državljanima BiH ima vitalni značaj, TV spot “Kako glasovati?” je  dostavljen svim elektroničkim medijima u BiH na objavljivanje. 

Svi zainteresirani online mediji, udruge i pojedinci mogu objaviti spotove Središnjeg izbornog povjerenstva BiH na svojim portalima i društvenim mrežama.

Središnje izborno povjerenstvo BiH poziva i sve ovjerene političke subjekte za sudjelovanje na Općim izborima 2022. godine u BiH da u vezi sa ispravnim i zakonitim načinom popunjavanja glasačkih listića objavljuju samo zvanične video klipove Središnjeg izbornog povjerenstva BiH.

Ovi i svi drugi edukativni, informativni a uskoro i motivirajući spotovi dostupni su na web stranici Središnjeg izbornog povjerenstva BiH kao i na you tube kanalu Središnjeg izbornog povjerenstva BiH.