Od danas se podnose kandidacijske liste, a o tome i u novom podcastu „Opći izbori 2022“

Sarajevo, 22.06.2022. godine – Središnje izborno povjerenstvo Bosne i Hercegovine danas je na web stranici www.izbori.ba, youtube kanalu  https://bit.ly/3l3Zd11  i twiteru https://twitter.com/IZBORI_BA  objavilo četvrti podcast “Opći izbori 2022” .

Gost podcasta je Jasmina Ramić Odobašić, stručna savjetnica u Odsjeku za izbore u tajništvu Središnjeg izbornog povjerenstva Bosne i Hercegovine .

Tema podcasta jeOvjera političkih subjekata za sudjelovanje na  Općim izborima u Bosni i Hercegovini zakazanim za nedjelju, 02. listopada 2022. godine sa fokusom na podnošenje i ovjeru kandidacijskih listi i kandidata“

U okviru projekta kojeg Središnje izborno povjerenstvo BiH realizira uz potporu Udruge izbornih zvaničnika u BiH i Veleposlanstva Švicarske u BiH u periodu od svibnja do studenog 2022. godine bit će objavljeno 14 podcast-a (po dva mjesečno).

Svaki od 14 podcast-a će biti fokusiran na konkretan segment izbornog procesa u kojima će se dati odgovori na najčešće postavljena pitanja.

Središnje izborno povjerenstvo Bosne i Hercegovine se zahvaljuje Udruzi izbornih zvaničnika u BiH i veleposlanstvu Švicarske na podršci u realizaciji projekta izrade i objave podcast-a „Opći izbori 2022“.